Annulering Westfriese Jeugd Open – Te weinig aanmeldingen

Het spijt ons een ieder te moeten informeren dat het Westfriese Jeugd Open, zoals gepland voor 17 september a.s. helaas geannuleerd moet worden vanwege een ontoereikend aantal aanmeldingen.

Het organiserend comité heeft gedurende de afgelopen weken nog intensieve inspanningen geleverd om het evenement tot een succes te maken. Ondanks onze optimistische verwachtingen hebben we niet het vereiste aantal aanmeldingen kunnen bereiken om een hoogwaardig toernooi te garanderen.

Wij begrijpen dat dit teleurstellend nieuws is, vooral voor degenen die zich al hadden aangemeld en uitkeken naar deelname. We bieden onze oprechte excuses aan voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken.

De organisatie zal alle reeds betaalde inschrijfkosten uiteraard volledig terugbetalen aan de geregistreerde deelnemers. 

We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken die interesse heeft getoond in het Westfriese Jeugd Open.

Mocht je nog verdere vragen hebben met betrekking tot deze annulering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze mail.

Related posts